Concentrați pe nevoile clienților, oferim consultanță în alegerea mașinilor second hand, posibilitate de test drive a mașinilor rulate și oportunități de finanțare optime. Știm cât e de important un leasing auto când vrei să-ți crești afacerea!

Select Leasing importă din Germania auto noi și rulate, disponibile și în leasing, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice.

Auto rulate sau noi, din stoc sau pe comandă, toate mașinile de vânzare sunt verificate de experții noștri. Localizați în Iași, susținem dezvoltarea economică în Nord-Estul României și oferim servicii complexe în regiune.

chei

Taie din costuri

Ai oportunități de finanțare perfect optimizate pentru nevoile tale. Ai o perioadă de finanțare de până la 9 ani și o dobândă anuală de 3,49%, în cazul unui leasing auto persoane juridice.

Scapă de birocrație

Lasă în seama noastră toate procesele administrative, și concentrează-ți atenția asupra priorităților.

Economisește timp prețios

Alege un partener aproape de tine, în regiunea de Nord-Est a României. Ai servicii de leasing auto la tine acasă.

Alege rapid și flexibil

Spune-ne toate nevoile tale și experții noștri îți recomandă cele mai bune soluții. Beneficiezi de consultanță adaptată la ambițiile tale.

Câștigă un partener stabil

Ai nevoie de o întreagă flotă auto pentru angajați și parteneri? Ai în noi un furnizor de încredere, capabil de un volum mare de vânzări auto.

Fii sigur pe alegerea ta

Toate mașinile de vânzare au fișe tehnice detaliate, cu kilometrajul real la auto rulate și cu indicatorii verificați în detaliu de experții noștri.